Irina Vlah acuză Poliția că a blocat accesul la evenimentul de lansare a campaniei electorale. Reacția Poliției

Irina Vlah, candidatul independent la alegerile prezidențiale, acuză Poliția că nu a permis accesul persoanelor la evenimentul de lansare oficială a campaniei electorale. Oamenii legii au venit cu un comentariu în care au precizat că aceste acuzații sunt nefondate, manipulatorii și de denigrare.

”Poliția nu ne permite accesul la locul evenimentului! Astăzi, în satul Naslavcea, este planificată lansarea oficială a campaniei mele pentru alegerile prezidențiale. Evenimentul trebuia să aibă loc la platforma de observație „Inima Nistrului”, a scris Irina Vlah pe Telegram.

Oamenii legii au venit în scurt timp cu un comentariu la acuzațiile aduse.

”Poliția nu a intervenit și nu a avut comunicare cu persoanele aflate acolo. Mai mult, îndemnăm concurentul electoral să-și argumenteze acuzațiile, cel puțin prin publicarea unor secvențe video sau fotografii cu polițistul care se pretinde că “ar fi îngrădit desfășurarea evenimentului”, se arată în comunicatul Poliției.

De asemenea, Poliția de Frontieră a ținut să facă câteva precizări, Potrivit lor, ”toți cetățenii sunt egali în fața legii și toate procedurile se aplică în mod egal”.

”Poliția de Frontieră nu comentează, dar precizează că toți cetățenii sunt egali în fața legii și toate procedurile se aplică în mod egal. Respectarea legislației și a procedurilor este esențială pentru siguranța și ordinea în zona de frontieră”, se arată în comunicat.

Fostul bașcan al Găgăuziei Irina Vlah candidează la alegerile prezidențiale din 20 octombrie în calitate de candidat independent.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA