VIDEO Doi pensionari, agresați în propria locuință. Au fost loviți cu pumnii și picioarele, dar și cu un cuțit

Doi vârstnici din orașul Durlești au ajuns la spital după ce au fost bătuți și jefuiți în propria casă de patru persoane mascate, printre care un adolescent. Victimele au fost internate la Institutul de Medicină Urgentă.

Potrivit reprezentanților instituției medicale, bărbatul a ajuns în Secția neurochirurgie și a fost externat după a primit tratament, iar femeia este internată în continuare în Secția chirurgie toracică.

Potrivit poliției, presupușii tâlhari au forțat un geam, apoi au dat buzna în interior, luând la pumni și amenințând cu cuțitul femeia și bărbatul, ambii în vârstă de 75 de ani.

Aceștia au furat din casa pensionarilor 3.000 de lei, bijuterii din aur și un telefon mobil de 5 000 de lei, și au fugit de la fața locului.

Jaful s-a produs în data de 7 august, iar la scurt timp, hoții au fost identificați și reținuți în cadrul unei operațiuni cu participarea mascaților Brigăzii de poliție cu destinație specială ,,Fulger”.

Aceștia s-au dovedit a fi doi bărbați de 30 și 20 ani, o tânără de 20 de ani și un băiat de 17 ani.

Pe numele lor a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie soldată cu daune în proporţii considerabile, iar dacă vinovăția lor va fi demonstrată, aceștia riscă între opt și zece ani de pușcărie.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA