Facebook/Zinaida Popa

Fracțiunea PAS din CMC pregătește un proiect de decizie pentru crearea unui HUB economic-industrial

Un HUB economic-industrial pe 54 de hectare ar putea fi deschis în sectorul Ciocana al Capitalei, a anunțat marți, în cadrul unei conferințe de presă, președintele fracțiunii PAS din Consiliul Municipal Chișinău, Zinaida Popa. Consilierii municipali ai PAS, consultați de experți în afaceri, pregătesc un proiect în acest sens.

”Fracțiunea PAS propune ca pentru început să valorificăm potențialul existent, începând cu sectorul Ciocana, unde avem disponibil un teren al municipalității de 54 de hectare”, Zinaida Popa, președintele Fracțiunii PAS în CMC.

Președinta fracțiunii PAS susține că micul business s-a diminuat drastic și chiar a dispărut de pe unele artere” din Capitală.

”Nu avem nișă de vânzare pentru suprafețe de 20, 30 de metri. Nu avem segmentarea proporțională a spațiilor și obiectelor de business”, Zinaida Popa, președintele Fracțiunii PAS în CMC.

Consilierii PAS susțin că fiecare sector al capitalei trebuie să fie dezvoltat asemenea unui oraș, pentru că în unele sectoare, cum ar fi Botanica, locuiesc mai multe persoane decât în unele raioane ale țării.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA