sursa: hotnews.ro

O altă dronă a căzut în România. ”S-a descoperit un crater de dronă”

​​O altă dronă a căzut în România la granița cu Ucraina, în zona localității Plauru din Tulcea, a anunțat Ministerul Apărării Naționale din peste Prut. Este a patra dronă care a căzut pe teritoriul țării vecine.

„În jurul orei 5.00, echipele din teren au raportat descoperirea unui crater de dronă, cu posibilă explozie la impact, într-o zonă cu vegetație aflată în apropierea malului drept al Brațului Chilia, la aproximativ 3 km vest de localitatea Plauru”, se arată în comunicatul MApN.

Ministerul Apărării Naționale a activat procedurile de Poliție Aeriană și a notificat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, începând cu ora 23.20. Starea de prealertă aeriană în aceste zone a încetat la ora 01.40, în data de 12 octombrie, se mai arată în comunicatul emis.

Rusia a lansat noaptea trecută un atac complex cu 33 de drone

Guvernatorul regiunii Odesa, Oleh Kiper, a declarat dimineață că infrastructuri portuare și clădiri rezidențiale au fost avariate în atacul de peste noapte din districtul Izmail, scrie hotnews.ro.

Rusia a lansat în noaptea de miercuri spre joi un atac asupra infrastructurii portuare de pe Dunăre, iar pentru a ocoli sistemele de apărare aeriană, dronele kamikaze au venit din direcții diferite, folosind traiectorii complexe și caracteristici ale terenului, a spus Comandamentul Sud al armatei ucrainene.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media