Noi detalii despre adolescenta găsită moartă sub un copac doborât de furtună. Ce spune mama copilei

Poliția nu a fost anunțată despre dispariția adolescentei, corpul neînsuflețit al căreia a fost depistat în această dimineață sub un copac prăbușit în rezultatul furtunii violente de noaptea trecută.

Asta a declarat pentru ONE TV mama adolescentei.  Femeia susține că nu s-a neliniștit și a nu a considerat necesar să apeleze la ajutorul polițiștilor.

Ea i-a mai spus că fiica ei i-ar fi propus să o însoțească la plimbare, pe la ora 20:00.  Femeia a refuzat, iar copila a plecat să se plimbe cu o prietenă care locuiește în zona fostului Cinematograf „Flacăra”.

Atunci când minora a ieșit din casă, afară nu ploua, iar când s-a declanșat furtuna, copila nu i-a mai răspuns la telefon mamei sale.
„Eu nu am sunat la poliție și nu m-am neliniștit aseară, pentru că am crezut că ea rămas să doarmă la prietena ei. De obicei, ea mai rămânea acolo peste noapte”, a explicat femeia.

Amintim că cazul tragic a avut loc într-o curte din sectorul Buiucani al Capitalei. Un angajat de la „Spații Verzi” antrenat în acțiuni de lichidare a consecințelor intemperiei a fost cel care a depistat cadavrul victimei.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media