ambulanța
ambulanța

TRAGIC! Vijelia de noaptea trecută a curmat viața a două persoane. Un cadavru, depistat sub un copac doborât de vânt

Vijelia de noaptea trecută a curmat viața a două persoane. Un bărbat și o femeie au fost uciși de copacii doborâți de vântul puternic.

Un caz tragic a fost raportat de Poliție cu puțin timp în urmă. Pe strada Doina și Ion Aldea Teodorovici din Capitală, un angajat al Întreprinderii municipale ”Spații Verzi” a depistat cadavrul unei femei care se afla la sol, sub un copac căzut.

Anchetatorii au intervenit la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs nenorocirea. La scurt timp, identitatea victimei a fost stabilită. Aceasta s-a dovedit a fi o minoră de 12 ani din Capitală.
Despre altă tragedie a informat presa din stînga Nistrului. Un bărbat de 36 de ani, cetățena al Republicii Moldova, a fost strivit de un copac chiar sub ochii rudelor  sale.  Bărbatul împreună cu familia se afla la odihnă pe malul Nistrului, în zona localității Harmațca, raionul Dubăsari.


Potrivit sursei, furtuna s-ar fi dezlănțuit în jurul orei 22:00. Bărbatul de 36 de ani ar fi încercat să se retragă din zona periculoasă, împreună cu alte persoane cu care venise la odihnă. Din nefericire, o ramură mare de salcie a căzut peste cortul în care se afla acesta, lovindu-l violent. Deși a fost transportat la spital, bărbatul nu a putut fi salvat. Din cauza rănilor grave, acesta a decedat.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media