Mihail Bagas, eliberat din arest: „Este adevărat, sunt în libertate”

Mihail Bagas, fostul candidat la funcția de edil al Capitalei, a fost eliberat din arest. Acest lucru l-a confirmat însuși Bagas, într-o postare pe rețelele de socializare.

Pe unele canale de Telegram din Moldova a fost publicată o fotografie în care eu și avocații mei stăm la o terasă. Da, este adevărat și sunt deja în libertate”, a scris Mihail Bagas pe pagina sa de Facebook.

Contactat de info1.md, avocatul Aureliu Colenco a confirmat informația, precizând că în privința lui Mihail Bagas a fost luată măsura preventivă obligarea de a nu părăsi localitatea.

Reamintim că Mihail Bagas,  candidatul la șefia Capitalei din partea Ligii Orașelor și Comunelor (LOC), a fost reținut de CNA și Procuratura Anticorupție, fiind acuzat de finanțarea ilegală a partidelor și corupție în proporții deosebit de mari. Anterior acesta a depus actele pentru înregistrarea în cursa electorală pentru primăria Capitalei.
După acest incident, formațiunea LOC și-a retras suportul politic pentru candidatul lor. Tot atunci reprezentanții formațiunii au declarat că i-au oferit lui Mihail Bagas o platformă politică și au precizat că nu au primit bani de la acesta.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media