Liga Orașelor și Comunelor își retrage suportul politic pentru Mihail Bagas

Formațiunea Liga Orașelor și Comunelor își retrage suportul politic pentru candidatul lor la Primaria Capitalei, Mihail Bagas. Se întâmplă după ce Bagas a fost acuzat de finanțare ilegală a partidelor și corupție. Reprezentanții partidului anunță că vor face demersurile necesare pentru a-l retrage din cursa electorală.

”În urma ședinței Consiliului Național a Ligii Orașelor și Comunelor, a fost decisă retragerea suportului politic oferit de formațiune pentru Mihail Bagas. Liga Orașelor și Comunelor va întocmi demersurile necesare pentru retragerea domnului Bagas, va păstra lista candidaților pentru candidații din Chișinău și suburbii”, spun aceștia.

Într-o conferință de presă, reprezentanții formațiunii au declarat că i-au oferit lui Mihail Bagas o platformă politică și precizează că nu au primit bani de la acesta.

Amintim că, Mihail Bagas a fost plasat în arest pentru un termen de 30 de zile. Acesta este acuzat de finanțarea ilegală a partidelor și corupție în proporții deosebit de mari.

CITEȘTE ȘI: Mihail Bagas a fost reținut de CNA și PA

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media