IMPRESIONANT! BOOKFEST REVINE LA CHIȘINĂU CU O COLECȚIE DE PESTE 30 DE MII DE CĂRȚI

Sub Înaltul Patronaj al Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, și al Președintelui României, Klaus Iohannis, Salonul Internațional de Carte Bookfest revine la Chișinău cu o colecție impresionantă de peste 30 de mii de cărți și o serie de activități la care vor participa unele dintre cele mai importante personalități ale lumii culturale din România și Republica Moldova.

Evenimentele vor avea loc în perioada 30 august-3 septembrie la Mediacor, Universitatea de Stat din Moldova (str. Alexei Mateevici nr. 60).

Ediția 2023 a Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău beneficiază de susținerea financiară a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, a Ministerului Culturii din România și a Ministerului Culturii din Republica Moldova. Parteneri strategici: USAID, Ambasadele Suediei și a Marii Britanii , Goethe-Zentrum Chișinău, Institutul Cultural Român.

Organizatorii evenimentului sunt Biblioteca Națională a Republicii Moldova, Universitatea de Stat din Moldova, Mediacor, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Uniunea Editorilor din Republica Moldova și Asociația Editorilor din România.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media