Natalia Barbu și Dana Sota, fosta soție a soțului ei

„Relația noastră este greu sau chiar imposibil de înțeles.” Mesaj pentru Natalia Barbu de la fosta soție a soțului ei

Interpreta Natalia Barbu are o relație ieșită din tipare cu fosta soție a soțului ei, miliardarul Nicolae Sota. Dana Sota, consultant de beauty, autoare și influencer, și artista Natalia Barbu afișează o relație de prietenie, chiar dacă au copii de la același bărbat. De ziua sa de naștere, cântăreața din Republica Moldova a fost felicitată public de către cea care ar putea să-i fie rivală.

Dana Sota a scris pe pagina sa de facebook că relația ei cu Natalia Barbu este greu sau chiar imposibil de înțeles pentru mulți.

„Căsniciile se termină, de cele mai multe ori , trist și urât și parcă tot ce-a fost frumos se șterge dintr-o dată cu buretele…. rămân lacrimi, frustrări, resentimente.

Dar noi suntem în continuare o familie, cu bune și cu rele, ca toată lumea și chiar dacă drumurile ni s-au despărțit , important este că suntem împreună și ne susținem, no matter what!

Pentru cine nu o cunoaște, ea este Natalia, actuala soție a fostului meu soț.

Frumoasă, caldă, cu o energie extraordinară și mega talentata!”a scris Dana Sota pe Facebook, unde a publicat și o fotografie în care apare alături de Natalia Barbu.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdanasota%2Fposts%2Fpfbid02y4HiM6WZCGbGxKNtbGb2HvgHGnroLqyF7FDURbGr5X1vfx881NViuqRSSZKhi6TRl&show_text=true&width=500" width="500" height="724" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Dana și Nicolae Sota au fost căsătoriți aproape treizeci de ani și au un fiu împreună. La un an de la divorț, în 2011, miliardarul Nicolae Sota (69 de ani) s-a însurat cu Natalia Barbu (44 de ani) și au împreună un băiețel și o fetiță.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media