Curtea de Apel examinează astăzi contestația Partidului ”Șansă”

Magistrații Curții de Apel urmează să examineze astăzi contestația depusă de partidul „Șansă” împotriva dispoziției Comisiei pentru Situații Excepționale. Se întâmplă după ce CSE a scos din cursă toți candidații lui Ilan Șor.

Curtea de Apel Chișinău nu a luat sâmbătă o decizie cu privire la apelul partidului „Șansă”. Ședința a fost prelungită până noaptea târziu și, în cele din urmă, a fost amânată pentru astăzi, la ora 11.00.

Între timp, ștampila cu mențiunea „Retras” a fost pusă în toate buletinele de vot, în dreptul tuturor concurenților electorali din partea Partidului Politic „ȘANSĂ”.

Amintim că, candidații Partidului Șansă în alegerile locale generale au fost excluși din cursa electorală. Decizia a fost luată de Comisia pentru Situații Excepționale și anunțată de premierul Dorin Recean. Premierul a făcut anunțul după ce șeful SIS, Alexandru Musteață, a informat despre faptul că Rusia, prin intermediul formațiunii în spatele căruia ar sta Ilan Șor, ar fi încercat să destabilizeze situația din țară.

CITEȘTE ȘI: Partidul „Șansă” a fost scos din cursa electorală. Decizia a fost luată de CSE

 

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media