Conducerea țării a votat. Ce au declarat Igor Grosu și Dorin Recean

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, și-a exercitat dreptul la vot în cadrul alegerilor locale generale. Șeful legislativului spune că a votat pentru un oraș european.

„Am votat pentru o capitală europeană, pentru un primar și consilieri care să ne reprezinte. Îndemnul meu pentru toată lumea este să ieșim la vot, să votăm primarii, votăm consilierii, pentru că orice primar are nevoie de o echipă de consilieri care să-l ajute, să promoveze împreună proiectele, programele în binele cetățenilor”, a adăugat șeful legislativului Igor Grosu.

Și premierul Dorin Recean a declarat că își dorește un viitor european pentru localitățile din țară.

”Am votat pentru viitorul european al Republicii Moldova, pentru ca noi să avem localități cu adevărat europene. Eu vreau să încurajez toată lumea să meargă la vot. Este foarte important să mergem la vot pentru că dincolo de primari, noi alegem astăzi și consilierii”, a declarat premierul Dorin Recean.

La acest scrutin urmează să fie aleși aproape 900 de primari și peste 11 000 de consilieri locali. În toată țara au fost deschise 1 958 de secții de votare.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media