ANI a depistat abateri între averea declarată și cea constatată a unui deputat. Vezi cine e acesta

Marina Tauber ar putea rămâne fără mandatul de deputat, după ce Autoritatea Națională de Integritate a verificat averea și interesele Marinei Tauber. ANI a depistat diferențe substanțiale în declararea și constatarea averii.

,,Inspectorii de integritate au verificat modificările patrimoniale intervenite până la data de 31.03.2020. Astfel că, în cadrul procedurii de control s-a constatat prezența unei diferențe substanțiale în mărime totală de 324814,17 lei între averea dobândită, veniturile obținute și cheltuielile realizate în perioada 01.08.2016-31.12.2018″, se arată în comunicatul emis de ANI.

Diferența substanțială a fost generată de alimentarea cu numerar a conturilor de card avute în gestiune, inclusiv de credit și achitarea serviciilor de către subiectul supus controlului.

În constatarea emisă de ANI se dispune că în termen de cel mult 5 zile din momentul în care actul de constatare rămîne definitiv, autoritatea competentă în vederea încetării mandatului de deputat în Parlamentul RM al dnei Marina Tauber.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media