Facebook/Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova

A început instruirea voluntarilor care vor monitoriza desfășurarea examenelor de absolvire a gimnaziului

A început instruirea voluntarilor, care vor monitoriza desfășurarea examenelor de absolvire a gimnaziului, în opt raioane ale țării. Voluntare vor fi prezenți în sălile de examen pentru a asigura că regulile sunt respectate și pentru a preveni orice încercare de fraudă sau copiere.

Una dintre instruirile tematice pentru un grup de 30 de voluntari a avut loc la Liceului Teoretic „Mircea Eliade” din municipiul Chișinău.

Pentru a ne asigura că toate persoanele implicate în campania „Fii O9EST, nu copia!” au luat cunoștință cu informațiile necesare și vor ține cont de regulament, sunt desfășurate mai multe sesiuni de instruire atât în format online, cât și în format fizic. Astfel, oferim acces la instruiri tuturor voluntarilor, indiferent de zona geografică în care se află”, susține Lilia Ivanov.

Cei care își doresc să fie printre cei 400 de voluntari ai campaniei „Fii ONEST, nu copia!”, lansată de Ministerul Educației și Cercetării, încă se mai pot înscrie. Înscrierile pot fi făcute pe linkul www.fiio9est.md

Ministerul Educației și Cercetării, împreună cu Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare (ANCE), au lansat campania, cu sprijinul proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, cofinanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei.

Facebook/Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova
Facebook/Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media