imagine ilustrativă

Alertați Poliția la orice comportament suspect în trafic! Șoferii băuți continuă să pună în pericol siguranța

Cetățenii sunt îndemnați să anunțe Poliția, în cazul în care sunt martori ai unui comportament suspect pe drumurile țării. Apelul vine în contextul mai multor incidente, cu implicarea conducătorilor auto în stare de ebrietate.

Doar în ultimele 24 de ore, pe drumurile publice au fost depistați 14 șoferi în stare de ebrietate. Aceștia au vârste cuprinse între 19 și 37 de ani, iar gradul de alcoolemie indică că unii dintre ei erau în stare de ebrietate avansată.
La Sărata Nouă, raionul Fălești, un bărbat de 35 de ani a fost surprins la ghidonul unui motocultor, cu o concentrație de alcool de 1,37 mg/l în aerul expirat.
La Cahul, noaptea trecută, un bărbat de 37 de ani, aflat la volanul unui Renault, conducea în stare de ebrietate avansată cu o concentrație de 0,96 mg/l în aerul expirat.
Un motociclist de 33 de ani a fost oprit de polițiști pe un drum din raionul Telenești. Testul Drager a indicat o alcoolemie de 0,67 mg/l.
Un tânăr de 26 de ani a urcat la volanul unui  Audi, având o concentrație de 1,33 mg/l, în localitatea Malcoci, raionul Ialoveni.
Iar un tânări de 19 ani în stare de ebrietate avansată conducea un Opel fără dreptul de a conduce.
„Conducerea sub influența alcoolului pune în pericol viețile tuturor participanților la trafic.  Dacă sesizați un comportament suspect în trafic, sunați imediat la 112”, este mesajul oamenilor legii.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA