Soldații ucraineni au aruncat în aer o clădire din Torețk pe care forțele ruse o foloseau drept post avansat de luptă

Soldații ucraineni au detonat un bloc din Torețk, regiunea Donețk, pe care forțele ruse îl foloseau drept post avansat într-o zonă disputată a orașului. O mică unitate ucraineană, sprijinită de două vehicule, a ținut clădirea sub foc constant, în timp ce colegii lor au montat explozivii în interior.

 

Soldații Brigăzii Liut au atacat o clădire din Torețk și au distrus-o pentru a opri înaintarea forțelor ruse în oraș. Batalionul Enea, parte a brigăzii de asalt a Poliției Naționale a Ucrainei, a desfășurat o operațiune pentru capturarea unei clădiri strategice într-o zonă necontrolată a orașului, folosită de unitățile avansate ale armatei ruse.

Soldații au ajuns la clădirea cu cinci etaje folosind două vehicule blindate, au pătruns în interior și au instalat explozivi. După ce au reușit să se retragă în siguranță la vehicule, au detonat încărcăturile montate la mai multe intrări.

Clădirea, care este situată în centrul orașului Torețk, unde se află o structură urbană densă, de-a lungul căreia au loc lupte urbane grele, a colapsat, după cum se vede în imaginile postate pe rețelele sociale, scrie digi24.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA