Digi24

Zbor de coșmar. Un avion al companiei Delta Air Lines s-a depresurizat

Din nou probleme pentru un avion aflat în plin zbor. Pasagerii zborului Delta Air Lines 1203, un Boeing 737-900, au avut surpriza neplăcută de a ateriza înapoi în Salt Lake City la câteva minute după decolare, din cauza unei probleme de presurizare, scrie Digi24.

„Au început să ne doară foarte tare urechile. Toată lumea din jurul nostru îşi ţinea urechile. Urechile oamenilor au început să sângereze, nasurile lor au început să sângereze”, a declarat un pasager.

Cel puţin zece persoane au avut nevoie de evaluare medicală sau de tratament, potrivit companiei aeriene. Nu au fost raportate răni grave.

„Le prezentăm scuze sincere clienţilor noştri pentru experienţa pe care au avut-o pe zborul 1203 la 15 septembrie”, a declarat un purtător de cuvânt al Delta.

Pasagerii rămaşi au fost plasaţi la un alt zbor, iar tehnicienii Delta au rezolvat problema depresurizării cabinei, a precizat Delta.

Administrația Federală a Aviației din SUA (FAA) a anunțat într-un comunicat că a lansat o investigație pentru a stabili circumstanțele unui nou incident aviatic. Acesta este al doilea astfel de eveniment într-un timp scurt pentru compania aeriană Delta Air Lines. Pe 10 septembrie, un avion Delta a lovit coada unei alte aeronave cu vârful aripii, pe pista Aeroportului Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta.

De la începutul lunii mai 2024, Delta Air Lines a fost implicată în cel puțin paisprezece incidente raportate FAA. Totuși, nu toate aceste evenimente sunt direct responsabilitatea companiei, cum a fost cazul în 2023, când o aeronavă s-a întors din cauza unei probleme de sănătate a unui pasager.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA