VIDEO Ambasadorul UE în Republica Moldova, Jānis Mažeiks, a devenit cetățean de onoare al orașului Ungheni

Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks, a devenit cetățean de onoare al orașului Ungheni. Oficialul a fost decorat pentru contribuția adusă la dezvoltarea municipiului.

Conform Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, aprecierea lui Jānis Mažeiks vine în urma investițiilor europene din ultimii ani, care a oferit peste 10 milioane de euro pentru finanțarea proiectelor care au îmbunătățit infrastructura, sistemul educațional, mediul de afaceri și alte servicii esențiale din Ungheni.

,,Onoarea de a primi acest titlu nu este personală, ea se îndreaptă către Uniunea Europeană, către Delegația UE în Republica Moldova și către toți colegii mei care lucrează pentru îmbunătățirea vieții cetățenilor din întreaga țară și pentru promovarea integrării europene a Moldovei”, a scris Jānis Mažeiks pe pagina sa de Facebook.

Ambasadorul a mai declarat că este mândru că a reușit să mulțumească pentru că a fost decorat, spunând că acesta a rostit cel mai lung discurs al său de până acum în limba română.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA