Primăria Capitalei

Impus să evacueze gunoiul din fața casei. Proprietarul a găsit o soluție mai puțin obișnuită: să cheme geniștii

Un bărbat a fost impus să-și evacueze gunoiul creat de pe strada Dumitru Moruzi din Capitală. În semn de protest, acesta a chemat geniștii și a accidentat un muncitor.

 

Un bărbat din Capitală a transformat teritoriul din fața curții sale într-o adevărată gunoiște. Responsabilii de la Primărie au decis să lichideze lucrurile depozitate pentru a evita răspândirea unui focar de infecții.

Muncitorii Întreprinderii Municipale de Gestionare a Fondului Locativ au colectat și transportat cu ajutorul tehnicii specializate 7 remorci de deșeuri.

Pentru a bloca lucrările de salubrizare, proprietarul imobilului a sunat la serviciul de urgență 112 și a anunțat că terenul de pe strada Dumitru Moruzi, nr. 2, este minat, în semn de protest. La fața locului au intervenit echipele tehnico-explozive ale Centrului Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare ale IGP, colaboratorii Inspectoratului de Poliție Centru, serviciul de medicină urgentă și pompierii IGSU. După verificări, alerta cu bombă s-a dovedit a fi falsă.

În timpul lucrărilor de salubrizare și evacuare a deșeurilor, unul dintre muncitori a fost lovit de un automobil condus de proprietarul imobilului de pe strada Dumitru Moruzi, nr. 2. Angajatului i s-a acordat asistență medicală primară, iar autoritățile de ordine publică urmează să investigheze toate circumstanțele incidentului.

Primăria Capitalei
Primăria Capitalei
Primăria Capitalei
Primăria Capitalei

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA