Sursa: edreams.com

Wizz Air revine în Moldova. Vezi ce curse vor fi disponibile

Pe 15 noiembrie, a fost anunțat public că o companie aeriană low-cost revine în Republica Moldova. Primele curse disponibile vor fi din Chișinău spre Roma, Milan și Londra. Anunțul a fost făcut de către prim-ministrul Dorin Recean.

,,Wizz Air revine în Moldova. Compania low-cost a anunțat că, începând cu luna decembrie, va opera curse pe direcția Chișinău – Roma, Chișinău – Milano și Chișinău-Londra. Revenirea Wizz Air în Moldova este un rezultat al eforturilor noastre constante de a asigura noi conexiuni internaționale pentru toți cetățenii noștri și de a stimula dezvoltarea economică. Republica Moldova este o destinație sigură și atractivă. Doar în ultimele 2 luni, pe Aeroportul Internațional Chișinău au început să opereze noi companii aeriene cu curse noi spre Tel-Aviv, Atena și Baku. De asemenea, companiile care deja activează și pe piața avia moldovenească și-au suplinit zborurile și oferă prețuri din ce în ce mai avantajoase pentru pasageri. Devenim mai conectați cu orașele europene și continuăm să asigurăm noi curse necesare cetățenilor noștri”, a scris Dorin Recean pe pagina sa de Facebook.

Premierul a menționat că Guvernul va continua să asigure curse noi necesare cetățenilor moldoveni.
Amintim că, operatorul low-cost „Wizz Air” a plecat din Moldova din 15 martie 2023. Compania aeriană a invocat drept motiv pentru anularea zborurilor „riscul ridicat” din spațiul aerian al țării.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media