Sursa: politia.md

VIDEO Primar tupeist. A urcat beat la volan și a refuzat să fie testat alcoolscopic

Polițistii de patrulare au depistat un șofer de 39 de ani care circula beat la volan. Acesta s-a dovedit a fi un primar dintr-o localitate din raionul Drochia. El a refuzat să treacă testarea pentru alcoolemie, considerând că va scăpa nepedepsit, însă s-a ales cu dosar penal.

Observând o deplasare haotică a unui automobil de marca Mitsubishi, polițiștii de patrulare au hotărât să-l stopeze la ieșirea din satul Pervomaiscoe, raionul Drochia, pentru a face verificările necesare. Oamenii legii au simțit un miros puternic de alcool din bartea șoferului, solicitând să îl testeze la alcoolemie cu aparatul Drager. Conducătorul auto a refuzat atât testarea cu aparatul Drager, cât şi prelevarea probelor biologice în vederea determinării concentraţiei de alcool.

Ulterior, oamenii legii au depistat că bărbatul, cu vârsta de 39 de ani, deține o funcție înaltă, mai exact activează ca primar într-o localitate din raionul Drochia.

Dacă șoferul va fi găsit vinovat, acesta riscă o amendă de muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, în ambele cazuri cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media