carabinieri
Reggio2000

Un moldovean a fost arestat în Italia pentru tentativă de omor

Un moldovean de 33 de ani a fost arestat de carabinieri din Italia pentru tentativă de omor. Acesta a pătruns în casa unei femei și a înjunghiat-o prin somn. Din fericire, victima se află în afara oricărui pericol

 

Potrivit presei italiene, incidentul s-a petrecut în orașul Bologna în noaptea zilei de miercuri, 8 noiembrie. Bărbatul a intrat în casa victimei de 52 de ani și a   înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit. Femeia a reușit să fugă din casă și a alertat imediat carabinierii.

Bărbatul a fost găsit rapid într-o zonă cunoscută pentru persoane fără adăpost și și-a recunosc vina, însă a refuzat să spună unde a ascuns arma. În urma investigațiilor, oamenii legii au găsit cuțitul la arcadele din via Boldrini.

Victima a fost transportată de urgență la spital și le-a povestit polițiștilor în detaliu tot ce s-a întâmplat. Aceasta a menționat că nu-și știa agresorul.

La dispoziția Parchetului din Bologna, moldoveanul în vârstă de 33 de ani, arestat de carabinieri, a fost transportat la închisoarea Rocco D’Amato din Bologna.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media