Un copil de doi ani, scos dintr-un incendiu. Minorul a fost salvat de verișorul lui

Un copil de doi ani și jumătate a fost salvat dintr-un incendiu. Focul a izbucnit într-o locuință, iar minorul a reușit să fie salvat de verișorul lui de 17 ani. Cazul s-a produs în seara zilei de 2 noiembrie, în localitatea Tîrnova, raionul Dondușeni.

Potrivit informațiilor, copiii erau acasă singuri când flăcările au cuprins o cameră cu suprafața 20 m2. Când a observat fum și foc, tânărul l-a scos afară pe cel mic.

Micuțul nu a avut de suferit, iar tânărul a primit arsuri a membrilor superioare. Acesta a fost preluat de medici la spitalul raional pentru îngrijiri necesare.

Pompierii IGSU au fost alertați la ora 18:50. La fața locului a intervenit o echipă de salvatori. În timpul intervenției pompierii au evacuat o butelie de gaz din locuința afectată. În urma incendiului, flăcările au distrus bunuri materiale dintr-o cameră cu suprafață totală de 20 m2. Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit  în 22 situații de risc.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media