Subterană renovată recent, inundată de ploaie. Reacția Primăriei Chișinău

Pasajul din centrul Capitalei, proaspăt reparat, nu a trecut testul rezistenței la ploaie. După precipitațiile abundente din weekend-ul trecut, localnicii au distribuit pe rețelele de socializare mai multe imagini, unde se vede că apa a ajuns și interiorul subteranei.

Menționăm că e vorba de pasajul de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt intersecție cu str. Ciuflea, despre care cum câteva zile primarul Ion Ceban, a declarat că a fost finalizat.
O altă subterană finalizată. Este vorba despre trecerea subterană din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt intersecție cu str. Ciuflea, în preajma Centrului Expozițional „Constantin Brâncuși”. Acum oamenii se simt în siguranță atunci când traversează pasajul. Este curat, iluminat și cu imagini frumoase din Chișinăul nostru drag”, a scris edilul într-o postare pe pagina sa de Facebook.
Prin urmare, imaginile care reflectă situația reală a pasajului a stârnit critici și nemulțumire în rândul internauților. În context, la ședința de luni a Primăriei, viceprimarul Capitalei, Ilie Ceban, a specificat că proiectul privind renovarea pasajului nu a fost deocamdată definitivat.
În una din subterane picura apa. Vreau să menționez că agentul economic încă nu a finalizat proiectul. Au fost instalate anumite light boxuri pentru a da acestei subterane o altă față, o altă destinație, deoarece pe lângă faptul că este un pasaj, poate fi și un loc de atracție turistică, pentru că așa se întâmplă în toate țările lumii, în toate orașele moderne. Agentul economic urmează să definitiveze acest proiect”, a explicat  Ilie Ceban.
Ilie Ceban nu a comentat declarațiile făcute anterior de Ion Ceban. Acesta a catalogat criticile expuse de cetățeni drept păreri ale unor „persoane rău intenționate”, îndemnând angajații subdiviziunilor să nu le acorde atenție și să se concentreze pe atribuțiile și sarcinile de serviciu.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media