sursa: politie.md

Scene de groază la Drăsliceni. Un bărbat, suspectat că și-a ucis soacra

Scene desprinse din filmele de groază la Drăsliceni. Un bărbat și-ar fi înjunghiat soacra și ar fi lovit-o cu toporul în cap, până când victima a decedat. Individul ar fi fost violent și cu soția lui. Cea din urmă a supraviețuit.

Polițiștii din Criuleni au fost sesizați în jurul orei 23:00. O femeie de 59 de ani din Drăsliceni le-a spus că soțul ar fi lovit-o cu un topor în regiunea capului.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că între cei trei ar fi izbucnit un conflict, iar bărbatul a luat un topor și i-ar fi aplicat soției sale o lovitură în regiunea capului. Ulterior, și-ar fi continuat acțiunile violente asupra soacrei, lovind-o de mai multe cu toporul în regiunea capului. Bărbatul nu s-a oprit și ar fi înjunghiat-o de câteva ori pe aceasta. În urma leziunilor primite, femeia de 80 de ani a decedat pe loc.

Ulterior, bărbatul a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, însă a fost reținut de polițiștii din Criuleni.

Acesta urmează să fie cercetat penal în cadrul a două cauze penale pornite pentru tentativă de omor și omor intenționat.

Bănuitul urmează să fie reținut pentru 72 de ore.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media