sursa: IGSU

Pompier de ”aur”. Nicolai Omelianov a obținut patru medalii la o competiție europeană

Pompierul Nicolai Omelianov a obținut patru medalii la Campionatul European „Open’’ Masters la Pentatlon Modern 2023. Competiția s-a desfășurat în premieră în țara noastră.

Nicolai Omelianov a obținut două medalii de aur la probele individuale, iar în  componența echipei Republicii Moldova,a obținut o medalie de aur și una de argint.

Sportivul Nicolai Omelianov activează în cadrul IGSU din anul 2016 și deține funcția de pompier superior al Detașamentului de salvatori și pompieri Centru al Direcției situații excepționale din municipiul Chișinău. Pe parcursul perioadei de activitate, acesta a participat la nenumărate competiții sportive în cadrul Spartachiadei IGSU, Spartachiadei MAI, Campionatului în memoria salvatorilor și pompierilor căzuți la datorie, dar și în cadrul Ștafetei combinată consacrată memoriei angajaților MAI căzuți la datorie.

În cadrul acestor întreceri, pompierul a reușit să obțină rezultate performante și să ocupe locuri de frunte la diverse probe, printre care: înot, cros, trageri, crossfit, dar și ridicarea halterelor.

De asemenea, sportivul este pasionat de pentatlonul modern, care este un sport olimpic și conține cinci discipline: scrimă, tir cu laser, natație, hipism și cros, anunță IGSU.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media