VIDEO Droguri de 2,5 milioane de lei, depistate într-un apartament din Chișinău. Cine este făptașul

Pastile cu efect halucinogen și substanțe stupefiante. Asta au găsit oamenii legii în apartamentul unui bărbat de 29 de ani, din sectorul Ciocana al Capitalei. Suspectul a fost plasat în arest pentru 30 de zile.

Potrivit oamenilor legii, valoarea totală a drogurilor ridicate constituie 2.500.000 de lei.

În rezultatul percheziției la domiciliul suspectului, polițiștii au depistat și ridicat aproximativ 1050 grame de Mefedron, 955 grame de MDMA, peste 194 grame de amfetamină, marijuana, 229 pastile Superman și 60 de grame de pastile cu efect psihedelic”, precizează Poliția.

Măsurile speciale de investigaţie și acţiunile de urmărire penală în privința bărbatului au fost efectuate pe parcursul a trei luni. În această perioadă, s-a stabilit că drogurile erau destinate comercializării.

Activitatea infracțională era realizată prin intermediul aplicației Telegram și prin metoda tranzacţiilor prin reţelele de plăţi electronice.

Banii erau transmiși pe conturile sistemului de plăţi electronice, apoi transferaţi pe alte conturi curente înregistrate după diferite bănci care activează pe teritoriul Republicii Moldova”, se arată în comunicatul Inspectoratului General de Poliție.

Suspectul riscă de la 7 la 15 ani de detenție.

Oamenii legii continuă cercetările.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media