Până la Referendumul constituțional au rămas 103 zile. Guvernul lansează campania de informare „Europa pentru tine”

Guvernul lansează campania „Europa pentru tine”, în contextul inițierii negocierilor de aderare a Republicii Moldova la blocul comunitar.

În cadrul campaniei cetățenii vor fi informați despre beneficiile și oportunitățile oferite de Uniunea Europeană, precizează serviciul de presă al Executivului.

„Campania se va desfășura în toată țara, până la data de 18 august, și va include acțiuni de informare și comunicare prin care cetățenii vor cunoaște mai multe detalii despre proiectele și fondurile UE, dar și despre avantajele aderării la Uniunea Europeană”, se arată în comunicat.

Cetățenii sunt invitați să acceseze site-ul campaniei moldovaeuropeana.md, pentru a obține mai multe informații despre investițiile europene în domeniile cheie pentru dezvoltarea țării și istoriile de transformare a localităților datorită suportului european.

Potrivit acestei platforme de informare, astăzi a început numărătoarea inversă care indică că până la desfășurarea Referendumului pentru integrarea europeană, care va avea loc la 20 octombrie, au rămas 103 zile.

Platforma conține informații relevante, însoțite de grafice informative și galerii video.

Orice alegere este importantă pentru că te duce acolo unde vrei să fii. Alegerile corecte înseamnă o viață mai bună, care se reflectă peste ani (…). „Europa pentru tine” înseamnă libertate, dreptate, oportunități și o viață mai bună”, se menționează într-un spot lansat în cadrul campaniei de informare.

 

 

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media