Sursa: ipn.md

Ministerul Culturii vine cu o reacție după ce au fost publicate condițiile nefavorabile la un bloc sanitar din AMTAP

Cunoscutul pianist moldovean Marcel Lazăr, a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu toaleta pentru bărbați. Postarea a luat amploare, iar la scurt timp, Ministerul Culturii a adăugat un comentariu atașând și un link la un articol publicat acum două luni de către ministrul Culturii, Sergiu Prodan, în care oficialul a solicitat Consiliului de Administrație a AMTAP să pregătească planul de dezvoltare strategică a instituției pentru următorii cinci ani, menționând că Academia este una din prioritățile agendei de lucru a Ministerului Culturii.

În luna august, Ministerul Culturii a precizat că a alocat 1 500 000 lei Academiei de Teatru, Muzică și Arte Plastice pentru reparații curente. Sergiu Prodan a vizitat, anterior, căminul Academiei din str. Armenească, 40 pentru a verifica condițiile de trai ale studenților în ajun de un noul an academic, dar și blocul administrativ de pe str. A. Mateevici, 111, care este monument istoric de importanță națională și care necesită o intervenție urgentă.

Nu este prima dată când studenții AMTAP se plâng de condiții nefavorabile. Anterior, aceștia s-au plâns și de prezența gândacilor, căderii tencuielii, dar și de calitatea reparației, în urma căderii o parte a tavanului a unei camere de cămin peste o studentă.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media