Condiții mai bune pentru militarii din Bălți. O unitate de cazare și serviciu, modernizată

Condiții mai bune de cazare și serviciu vor fi create pentru efectivul Brigăzii de infanterie motorizată ”Moldova” din municipiul Bălți. Construcția este finanțată din bugetul de stat, a anunțat Ministerul Apărării.

Reparația cazarmei a început anul acesta. Include reparație în interior și în exterior. Tavanul este renovat, pereții, podeaua, blocurile sanitare. Fațada va fi istorică, ca în anul 1904, când a fost construită cazarma”, a precizat colonelul Ion Ojog, comandant Brigada I Infanterie motorizată „Moldova”.
Potrivit Ministerului, până la finele anului curent, în această unitate urmează a fi date în exploatare câteva edificii importante renovate.
Modernizarea Armatei Naționale face parte din Planul Național „Construim Moldova Europeană”, implementat de Guvernul Republicii Moldova.
Obiectivul prevede adoptarea de noi măsuri pentru a asigura o calitate mai bună a vieții militarilor, precum condiții de trai mai bune, concediu parental implementat, salarii majorate, și promovarea rolului forțelor armate în societate.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media