Sursa: t.me/ionceban

Ion Ceban a salutat decizia Comisiei Europene de a îndemna țările UE să înceapă negocierile cu Republica Moldova

Primarul ales al capitalei, Ion Ceban, a salutat decizia de astăzi, 8 noiembrie, a Comisiei Europene cu privire la inițierea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Edilul speră la integrarea europeană a țării noastre cu pași rapizi.

,,Salutăm recomandarea de astăzi a Comisiei Europene cu privire la inițierea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Pledăm pentru ca toate recomandările să fie realizate cât mai curând de către autoritățile de la Chișinău, astfel, ca să mergem cu pași rapizi în procesul de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană. Noi suntem gata să depunem toate eforturile necesare care țin de competența noastră”, a declarat președintele MAN, Ion Ceban.

Amintim că, astăzi a fost anunțată recomandarea Comisiei Europene a țărilor membre UE să inițieze negocierile de aderare a Republicii Moldova și a Ucrainei la blocul comunitar. Liderii de la Chișinău califică decizia drept o recunoaștere a eforturilor depuse pentru integrare.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media