Familia Regală, în vizită la Chișinău. Ce întrevederi sunt programate

Custodele Coroanei române Margareta și Principele Radu efectuează o vizită în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de Familia Regală, dar și de ambasadorul României în Republica Moldova, Cristian-Leon Țurcanu. Majestatea Sa Margareta şi Principele Consort Radu au ajuns sâmbătă la Chișinău.

Familia Regala a României a scris pe rețelele de socializare că „Majestatea Sa și Principele Radu  vor avea întâlniri la diferite instituții ale statului”.

” În această vizită, Custodele Coroanei este însoțit de Șeful Casei Majestății Sale, doamna Constanța Iorga, și de cancelarul Casei, dl Traian Sârcă. Majestatea Sa a fost întâmpinată la aeroportul internațional din Chișinău de către domnul Cristian-Leon Țurcanu, ambasadorul României în Republica Moldova”, se arată în mesaj.

Ultima vizită a Familiei Regale în Moldova a avut loc recent, în septembrie 2023, când Principesa Sofia a făcut prima sa vizită în Republica Moldova. Principesa Sofia a fost primită de președintele Parlamentului, Igor Grosu, și s-a întâlnit cu ministrul Culturii și cu ministrul Educației.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media