sursa: presedinte.md

Ce spune Maia Sandu despre decizia de a suspenda licența celor șase posturi TV

Președintele Maia Sandu a comentat decizia Comisiei pentru Situații Excepționale de a suspenda licența pentru șase posturi de televiziune. Șefa statului s-a arătat convinsă că măsura a fost luată pentru a proteja democrația. Maia Sandu a oferit acest comentariu după conferința de presă organizată cu ocazia vizitei omologului său din Portugalia.

”Nu am avut posibilitatea să văd această decizie. Pot să presupun că face parte din răspunsul autorităților de a aproteja statul și de a proteja democrația, în special în această campanie electorală, de interferența Federației Ruse în procesul electoral în Moldova”, a spus președintele.

Amintim că, șase posturi de televiziune au rămas fără lincență de emisie, pe perioada stării de urgență. Decizia a fost luată de Comisia pentru Situații Excepționale, la solicitarea Serviciului de Informații și Securitate. Premierul Dorin Recean a menționat că aceste posturi TV și-au unit eforturile pentru a destabiliza țara.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Licențele a 6 posturi TV au fost sistate. SIS: Reprezintă un pericol pentru securitatea informațională

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media