Ministerul Apărării al Republicii Moldova

Campionii mondiali Irina Rîngaci și Radu Lefter, felicitați de ministrul Apărării pentru meritele obținute

Luptătorii Irina Rîngaci și Radu Lefter au fost felicitați de către ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi. Cei doi sportivi au cucerit aurul și argintul în cadrul Campionatului Mondial Under 23.

În cadrul unei vizite la Centrul Sportiv al Armatei Naționale, Anatolie Nosatîi i-a felicitat pe cei doi sportivi pentru aurul și argintul cucerit în cadrul Campionatului Mondial Under 23 de Tirana, Albania. Ministrul a subliniat că cei doi sportivi de performanță au dovedit că Republica Moldova dispune de sportivi profesioniști, talentați și devotați.

”Astăzi, m-am întâlnit cu locotenentul Irina Rîngaci, care a luat medalia de aur la Campionatul Mondial Under 23 de la Tirana, Albania, dar și cu luptătorul de stil liber, soldat clasa III Radu Lefter, care a câștigat argintul în cadrul aceluiași campionat mondial”, a scris Anatolie Nosatîi pe pagina sa de Facebook.

Irina Rîngaci a înregistrat patru victorii în categoria de greutate de 65 kg, în timp ce Radu Lefter a concurat în categoria de 92 kg și a cucerit medalia de argint.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media