Sursa: politia.md

VIDEO Bărbat de 41 de ani, reținut pentru organizarea și întreținerea unei spelunci de droguri

Un bărbat de 41 de ani a fost reținut fiind suspectat de organizarea și întreținerea unui loc pentru consumul drogurilor sau etnobotanicelor. Oamenii legii au documentat timp de o lună proprietarul apartamentului, iar ulterior, a fost efectuată o percheziție autorizată.

În apartamentul de pe strada Călărași au fost depistate 4 persoane, femei și bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 27 de ani, vizibil în stare de ebrietate narcotică.

,,În speluncă polițiștii au depistat și ridicat mai multe aparate artizanale destinate consumului de droguri și pachețele de tip zip-lock în interior cu substanțe narcotice de tip PVP. Probele depistate au fost ridicate, sigilate şi expediate Centrului Tehnico – Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, pentru a fi efectuate expertizele specializate”, se arată în comunicatul emis de către poliție.

 

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar conform legislației în vigoare, acesta  riscă închisoare de până  la 4 ani.

Măsurile speciale de investigație și reținere au fost desfășurate de către ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Buiucani, cu suportul mascaților  de la BPDS „Fulger”.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media