A luat-o în brațe și a dus-o la el acasă. Bărbat, condamnat pentru abuzarea sexuală a unei copile de 6 ani

Un bărbat de 34 de ani, a fost condamnat la 10 ani și 6 luni de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis. Acesta a fost recunoscut vinovat de săvârșirea acțiunilor cu caracter sexual neconsimțite, săvârșite cu bună-știință în privința unui minor care nu a atins vârsta de 14 ani.

Potrivit procurorilor, inculpatul, la 20 iulie 2020, pe timpul amiezii, aflându-se în apropierea gospodăriei sale și fiind sub influența alcoolului, văzând-o pe vecina sa minoră de 6 ani singură în stradă, a luat-o în brațe și a dus-o la el în casă.

Profitând de imposibilitatea de a se apăra a victimei din cauza vârstei fragede, a săvârșit în privința acesteia acțiuni cu caracter sexual neconsimțite”, precizează Procuratura Generală.

Totodată, se comunică că instanța a mai dispus aplicarea măsurii preventive – arestarea preventivă, cu luarea sub strajă a inculpatului din sala de judecată. Acesta a părăsit sediul instanței în timpul deliberărilor, fiind reținut ulterior de polițiști și plasat în arest.

Inculpatul a pledat nevinovat.

 

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media