Andrei Năstase: „Voturile oamenilor care au votat pentru mine sunt ale oamenilor”

Andrei Năstase a evitat să se pronunțe dacă va sprijini unul dintre cei doi candidați rămași în cursa pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Acesta a subliniat că voturile obținute de el aparțin alegătorilor care l-au susținut. Declarația sa vine în contextul în care Maia Sandu a îndemnat public susținătorii lui Năstase să își ofere votul pentru ea în turul al doilea al scrutinului prezidențial.

 

Votul dat pentru Andrei Năstase în alegerile din 20 octombrie înseamnă demnitate, adevăr, speranță. Aceste voturi sunt de neprețuit și valoroase, ele sunt legate de tot ce înseamnă demnitatea umană. Voturile oamenilor care au votat pentru mine sunt ale oamenilor. Și să știți că le-au dat având demnitatea și conștiința lor. Lor le aparțin aceste voturi. Multă preocupare pentru aceste voturi. Nu m-aș mira ca această preocupare să vină din partea celor două tabere: Stoianoglo și Sandu”, a spus Năstase.

Luni, Maia Sandu a lansat un apel către susținătorii candidaților care au obținut un procent mai mic în primul tur al alegerilor prezidențiale, îndemnându-i să se unească pentru a împiedica revenirea la putere a celor pe care îi consideră „bandiți.” „Mai avem încă o bătălie de dat”, a spus Sandu, care i-a îndemnat pe oameni să iasă în număr mare la vot în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin.

CITEȘTE ȘI: Pe cine va susține Renato Usatîi în cel de-al doilea tur de scrutin

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA