Usatîi, după anunțul Victoriei Cazacu: „Partidul Nostru va fi și mai activ”

La scurt timp după ce Victoria Cazacu a anunțat că aderă la formațiunea Partidul Nostru, Renato Usatîi a ieșit într-o conferință de presă alături de parlamentarul exclus din PAS. Usatîi i-a mulțumit pentru decizia luată și a declarat că partidul său va deveni și mai activ decât a fost până acum.

 

„Astăzi avem nevoie de o voce puternică în Parlamentul Republicii Moldova, care să susțină toate inițiativele la care am muncit împreună cu colegii de partid, discutate cu zeci de mii de cetățeni din toată țara. Este timpul să le dăm startul. Înțelegem că avem mult de muncit, dar avem o echipă puternică și sunt sigur că vocea doamnei deputat Victoria Cazacu va fi auzită în fiecare localitate din Republica Moldova”, a spus Usatîi.

La rândul ei, Victoria Cazacu a menționat că este de acord cu multe dintre inițiativele lui Usatîi.

„La rândul meu, vreau să vă mulțumesc pentru invitație. Urmăresc de mult timp toate inițiativele și propunerile dumneavoastră, și sunt de acord cu multe dintre ele. Ca deputat, mă voi strădui să susțin aceste inițiative care sunt în interesul poporului. Poporul așteaptă dreptatea și schimbările necesare”.

 

CITEȘTE ȘI: Fracțiunea PAS reacționează la anunțul Victoriei Cazacu: „Decizia de a o exclude din partid a fost corectă

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA