Un Centru Universitar de Instruire și Reabilitare Medicală a fost inaugurat la Institutul de Educație Fizică și Sport

La Institutul de Educație Fizică și Sport al Universității de Stat din Moldova a fost deschis un Centru Universitar de Instruire și Reabilitare Medicală. Noul centru este dotat conform standardelor moderne și pune la dispoziția studenților și cadrelor didactice echipamente și tehnologii de ultimă generație pentru reabilitare și îmbunătățirea stării fizice.

Centrul oferă studenților și viitorilor specialiști în kinetoterapie oportunitatea de a se pregăti pentru carierele lor, beneficiind de acces la infrastructura de ultimă generație.

”Am inaugurat astăzi la Institutul de Educație Fizică și Sport (IEFS) un proiect semnificativ pentru studenții, dar și pentru cetățenii din Republica Moldova, alături de rectorul Universității de Stat din Moldova, Igor Şarov, a directorului IEFS, Viorel Dorgan, a numeroși studenți și profesori”, Adrian Dupu, secretarul de stat al DRRM.

Centrul va oferi, de asemenea, servicii specializate de kinetoterapie, contribuind considerabil la diminuarea presiunii asupra sistemului medical. Echiparea Centrului Universitar de Instruire și Reabilitare Medicală a fost realizată cu sprijinul financiar al DRRM, acesta fiind primul centru de acest tip din cadrul IEFS.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA