Facebook/Maia Sandu

Maia Sandu: Vă invit la reședința de la Condrița să sărbătorim împreună natura la Festivalul Pădurilor

Președinta Maia Sandu a invitat oamenii la reședința prezidențială de la Condrița pe data de 14 septembrie. Va fi organizat Festivalul Pădurilor.

”În vizitele mele în satele și orașele Moldovei, am întâlnit mulți oameni care își doresc să avem mai multe păduri. Programul național de împădurire, la care țin foarte mult, i-a unit pe oameni, indiferent de etnie, viziuni și preferințe politice, ca să facă, împreună, ceva pentru binele comun. De la lansarea Programului național de împădurire, am reușit să plantăm și să regenerăm, în total, aproape 11 mii de hectare de pădure, cu efortul a peste 18 mii de silvicultori și voluntari. Urmează multe acțiuni pentru sectorul silvic și multe păduri plantate”, a scris Maia Sandu.

Participanții la festival vor avea posibilitatea de a contribui la achiziționarea puieților pentru campaniile de plantare, achiziționând bilete speciale.

Festivalul Pădurilor este organizat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu/Ecopresa și Societatea Ecologică „Biotica”, în cadrul Programului Național de Împădurire, cu sprijinul Suediei, în parteneriat cu Aparatul Președintelui Republicii Moldova, Ministerul Mediului, Ministerul Afacerilor Interne, UNDP Moldova și Norvegia și alții.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA