VIDEO Usatîi spune că PAS i-ar fi furat sloganul: ,,Mulțumesc pentru promovare!”

Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Renato Usatîi se arată deranjat de faptul că PAS ar fi strigat același slogan în timpul meetingului de lansare a Maiei Sandu la alegerile prezedențiale. Acesta spune că PAS i-ar fi furat și culorile electorale ale partidului pe care îl conduce.

,,Ce a făcut PAS? Mă uit că erau galbeni. Acum, poftim pe ecran: Sunt alb-albaștri ca la Partidul Nostru. Dar problemele abia încep. Maia strigă ,,Pentru Moldova”, Recean – ,,Pentru Moldova”, Grosu – ,,Pentru Moldova”. Doamna președintă, eu înțeleg că v-ați inspirat. Dar bannerele cu Renato Usatîi, „Pentru Moldova”, stau toată țara de trei luni. Cum să luați voi mesajul?”, a spus Renato Usatîi într-un mesaj video.

Contactați de portalul de știri info.1.md, reprezentantul PAS neagă că ar fi plagiat simbolurile Partidului Nostru.

,,Moldova nu aparține cuiva, este casa noastră a tuturor. Noi vrem ca toți să fie pentru Moldova. Cu cât mai mulți vom fi cu adevărat pentru Moldova – nu doar în vorbe, dar și în fapte – cu atât mai repede Moldova se va dezvolta”, a spus Aurica Jardan, reprezentanta partidului PAS.

Amintim că astăzi au depus actele la CEC patru candidați la funcția de președinte al Republicii Moldova: Maia Sandu, Irina Vlah, Renato Usatîi și Igor Munteanu.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA