Sursa: news.sky.com

Donald Trump îl amenință pe Biden cu închisoare dacă redevine președinte

Donald Trump a avertizat marți că ar putea da indicații Departamentului de justiție să îl pună sub acuzare pe Joe Biden, în cazul în care va câștiga alegerile din luna noiembrie a acestui an, scrie Reuters.

Fostul președinte american a făcut comentariul în timp ce avocații săi se pregăteau să argumenteze într-o instanță din Washington că Trump ar trebui să beneficieze de imunitate în fața acuzațiilor penale privind presupusele sale tentative de a răsturna rezultatul alegerilor prezidențiale din noiembrie 2020.

Avocații lui Trump vor încerca să convingă un complet format din 3 judecători federal că acuzațiile împotriva sa ar trebui respinse înainte de începerea procesului, care este programat pentru luna martie.

Deoarece campania prezidențială din Statele Unite ale Americii este în avânt, Trump a profitat de audiere și a acuzat din nou că este victima unei persecuții politice.

„Dacă eu nu primesc imunitate, atunci nici Biden nu primește”, a spus Donald Trump, adăugând că îl va pune sub acuzare pe actualul președinte în cazul revenirii sale la Casa Albă.

Trump conduce detașat în sondajele de opinie privind nominalizarea Partidului Republican la funcția supremă, el invocând acest lucru în refuzul său de a participa la dezbaterile cu ceilalți candidați.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA