VIDEO Transportau ilegal lemne pe timp de noapte. Doi bărbați au fost amendați, iar mașina cu marfă indisponibilizată

Doi bărbați au fost surprinși de către polițiștii de frontieră în timp ce transportau ilegal lemn verde de salcie. Încărcătura se afla într-un autovehicul de model Gaz, care se deplasa dinspre frontiera de stat.

Cazul  a fost înregistrat joi, 30 noiembrie, de patrula Sectorului Poliției de Frontieră Brînza a IGPF.

Camionul a fost stopat. Cele două persoane nu au putut prezenta actele de identitate și nici cele necesare pentru a se afla în zona de frontieră. Șoferul mașinii nu deținea actele valabile pentru mijlocul de transport.

Ulterior, bărbații au fost identificați ca fiind cetățeni moldoveni de 44 și 47 de ani, locuitori ai raionului Cahul, unul dintre ei având funcție de răspundere la Întreprinderea silvică „Silva Sud” Cahul”, precizează inspectorii de frontieră.

Acestora, pentru încălcarea regimului de frontieră, le-au fost aplicate amenzi în mărime de 600 de lei.

Totodată, pe faptul că șoferul nu deținea permisul de conducere și nici acte valabile pentru mijlocul de transport, dar și pentru încărcătura transportată, au fost sesizați reprezentanții IPM Cahul și INSP Cahul.

Mijlocul de transport cu încărcătura de lemn a fost indisponibilizat la parcarea cu plată. Cazul este cercetat în continuare.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA