VIDEO Un tânăr de 22 de ani riscă ani grei de pușcărie. Oamenii legii i-au percheziționat locuința și l-au reținut

Un tânăr de 22 de ani a juns pe mâna oamenilor legii. Acesta riscă să ajungă după gratii pe un termen de până la 15 ani, fiind suspectat de circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora.

Inițial s-a stabilit că bănuitul ar fi plasat într-un ascunziș din extravilanul satului Grătiești, obiecte de formă dreptunghiulară cu miros specific de hașiș, învelite în bandă adezivă, cu masa totală de aproximativ 300 grame. 

La scurt timp, suspectul a fost localizat și reținut în parcul Valea Morilor din Capitală. Ulterior au fost efectuate percheziției la domiciliul acestuia din satul Ghidighici, mun. Chișinău. Drept rezultat, polițiștii au depistat și ridicat aproximativ 7,3 kg de hașiș, un cântar electronic de mici dimensiuni și un telefon mobil.

În acest caz a fost inițiată o cauză  penală  pentru ,,Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora”, în proporții deosebit de mari.

Potrivit Poliției, suspectul este membru al unui grup infracțional specializat în comerializarea substanțelor  narcotice prin intermediul aplicației Telegram. În context, se întreprind acțiuni în vederea stabilirii și altor persoane implicate în acest caz.  

 

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media