VIDEO Un bărbat de 50 de ani, ademenit într-un cimitir din Chișinău și bătut crunt. Agresorul a fost reținut

Doi amici au vândut casa unei femei, situată într-o suburbie a Capitalei. Într-un moment, unul i-a propus celuilalt să nu-i comunice proprietarei suma reală obținută în urma vânzării imobilului. Bărbatul nu a fost de acord, iar pentru refuz a plătit cu propria sănătate. Amicul l-a bătut crunt, aplicându-i lovituri cu pumnii și picioarele.

Cazul a ajuns în vizorul oamenilor legii, după ce victima, un bărbat de 50 de ani a anunțat că a fost amenințat cu omor de un cunoscut care l-ar fi ajutat să vândă un imobil.

Poliția a stabilit că victima împreună cu o femeie cunoscută ar fi decis să vândă casa acesteia. Bărbatul, fiind ajutat de prietenul său, a vândut imobilul cu 80 000 de euro. După ce a dejucat planul „prietenului”, bărbatul de 50 de ani a fost ademenit să urce într-un automobil și, contrar voinței, transportat pe teritoriul unui cimitir din sectorul Ciocana. Acolo a fost amenințat cu omor și cu vătămarea gravă a integrității corporale. De asemenea, individul i-ar fi aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele peste cap și picioare.

Suspectul a fost localizat și reținut pentru 72 de ore. Acesta are 42 de ani și este domiciliat în municipiul Chișinău.

La domiciliul acestuia au fost efectuate percheziții. Oamenii legii au ridicat automobilul ca obiect al comiterii infracțiunii, telefoane mobile, binocluri,  cuțite, un mulaj de pistol, mijloace bănești în valoare de 3.070 de euro, un baston din metal, înscrisuri de ciornă, etc.

Acesta este suspectat de huliganism și ameninţarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrităţii corporale și a sănătăţii.  Dacă va fi găsit vinovat, ar putea ajunge după gratii pe un termen de până la 7 ani. 

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media