VIDEO Droguri de TREI MILIOANE de lei, depistate la Mileștii Mici. Un bărbat, reținut

Captură uriașă de marijuană. Polițiștii au depistat droguri în sumă de circa 3 milioane de lei, în preajma satului Mileștii Mici. O persoană a fost reținută și plasată în arest pentru 30 de zile.

Oamenii legii anunță că o parte din droguri a fost identificată într-o seră improvizată artizanal, într-o fâșie forestieră, de unde au fost ridicate peste o sută de plante de cânepă. Acolo, plantele erau uscate și pregătite pentru vânzare.

A urmat o altă captură de marijuana, depistată cu ajutorul câinelui de serviciu – un butoi de plastic de 30 litri, îngropat nu departe și acoperit cu frunze. Din interior, oamenii legii au ridicat sacoșe cu conținutul unei mase vegetale de culoare verde cu miros specific de marijuana,  precum și sticle cu  îngrășăminte pentru cultivarea plantelor de marijuana. Totodată, a fost depistat și un butoi de 20 litri, în interiorul căruia erau depozitate pliculețe destinate ambalării drogurilor.

Persoana reținută are 45 de ani și anterior a ispășit o pedeapsă de 7 ani, iar recent de 2 ani pentru trafic de droguri.

În prezent, Judecătoria Hâncești, sediul Ialoveni, examinează un alt dosar împotriva acestuia, trimis în judecată de procurorii PCCOCS în februarie 2021, după o altă captură de droguri, pe care acesta tot le depozitase în butoaie îngropate. 

Două persoane din acest dosar și-au recunoscut vinovăția și deja-și ispășesc pedeapsa cu închisoarea.

Investigațiile continuă, inclusiv pentru identificarea complicilor acestuia.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media