Unii s-au luat la pumni, alții au furat sticle cu băuturi. Incidente de Ziua Vinului

Au venit să sărbătorească, dar au luat-o razna. Doi bărbați au fost surprinși în timp ce furau sticle cu vin, iar un grup de tineri și-au împărțit pumni chiar în văzul lumii. Incidentele au fost înregistrate în Piața Marii Adunări Naționale, de Ziua Vinului.

Potrivit informațiilor prezentate de Inspectoratul General de Carabinieri, doi bărbați de 26 și, respectiv, 33 de ani, au deteriorat un stand al unui producător de vinuri, au pătruns în interior, și au sustras trei sticle de vin și un pachet cu produse alimentare.

Făptașii au fost reținuți și conduși la Inspectoratul de Poliție pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Într-un alt caz au fost implicate mai multe persoane, care, din motive deocamdată necunoscute, s-au luat la ceartă, care a degenerat într-o bătaie. Martorii care au surprins momentul n-au ezitat să-l filmeze și să-l distribuie pe rețelele de socializare.

Oamenii legii au declarat că indivizii din imagini urmează a fi identificați. Aceștia vor fi sancționați pentru tulburarea ordinii publice.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media