șantaj, bani, euro

Un bărbat, cercetat pentru șantajul amantului soției sale. Și-a implicat în „schemă” și amicii

Un bărbat de 60 de ani este cercetat pentru șantajul amantului soției sale. În august curent, el i-a impus victimei să-i transmită lunar câte 200 euro, timp de doi ani.

Ideea de a-și „pedepsi” rivalul de 25 de ani i-a venit după ce a aflat că acesta avea o relație amoroasă cu soția sa de 40 ani. Femeia i-ar fi oferit bani amantului, circa o mie de euro, în timp ce soțul ei se afla în afara țării.

Potrivit PCCOCS, soțul femeii a apelat la un prieten de-al său, care și-a implicat concubina în schemă. Aceasta a contactat victima pe rețelele de socializare. Bărbatul de 25 de ani a fost invitat la o cafea în oraș. Între timp a intervenit concubinul ei, soțul amantei și un alt complice.

Cei patru l-au transportat pe bărbat într-un apartament din sectorul Buiucani al Capitalei, unde sub amenințare i-au dictat textul recipisei prin care acesta se obliga să-i transmită în total aproape o sută de mii lei. 

Victima, însă, a depus o plângere. Prin urmare, la domiciliile celor patru participanți ai șantajului au fost efectuate percheziții. Drept rezultat, au fost depistate și ridicate un electroșoc, înscrisuri de ciornă și telefoane folosite la comiterea infracțiunii.

Doi bărbați au fost reținuți. Soțul amantei, fiind plecat peste hotare, urmează a fi anunțat în căutare. Femeia care l-a ademenit pe bărbat pentru a fi supus șantajului este cercetată în libertate.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media