Un autocar din Moldova a fost implicat într-un grav accident rutier în România. Ce spune MAEIE

Un autocar din Moldova, cu 30 de pasageri, a fost implicat într-un grav accident rutier în România. S-a întâmplat noaptea trecută, în raza comunei Costești din județul Vaslui. Două persoane au decedat.

Potrivit poliției române, o mașină a lovit un cap de pod, după care s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism din județul Alba pe care l-a scos în afara părții carosabile. Vehiculul s-a izbit în autocar.

„Dintre cele șase victime, două persoane se aflau în stop cardiorespirator, două în comă și doar o persoană era conștientă. Pompierii au efectuat manevrele pentru descarcerare concomitent cu acțiunile medicilor și paramedicilor pentru stabilizarea victimelor”, a precizat Marius Stanciu, reprezentantul ISU Vaslui, potrivit monitoruldevaslui.ro.

Potrivit Ministerului de Externe din Moldova a precizat că niciun cetățean al Republicii Moldova nu a avut de suferit. Ambasada țării noastre la București este în contact direct cu autoritățile locale, fiind disponibilă să întreprindă toate acțiunile consulare ce se impun, se arată în reacția MAEIE.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media