căldură, grădinițe

Toate grădinițele din Capitală vor fi conectate la agentul termic

În toate grădinițele din Capitală va fi pornită căldura. Anunțul a fost făcut de dimineață în cadrul ședinței săptămânale a Primăriei.

Potrivit șeful adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, Viorica Negrei,  59 de instituții preșcolare din Capitală au fost deja conectate la agentul termic. Potrivit acesteia, până la sfârșitul zilei vor fi conectate și celelalte grădinițe la agentul termic.

”În sectorul Ciocana, avem conectate la agentul termic 18 instituții din 18. În sectorul Centru sunt 23 din 23; în sectorul Buiucani, 18 din 24. Astăzi, conectarea la agentul termic continuă pentru 6 instituții din sectorul Buiucani. 19 din Botanica și 15 din sectorul Râșcani” a precizat Viorica Negrei.

Șeful Adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a menționat că există cereri de conectare la rețeaua termică și din partea instituțiilor de învățământ primar și secundar. Aceasta a adăugat că se așteaptă ca aceste conexiuni să fie finalizate până la încheierea zilei curente.

Amintim că în Capitală, sezonul centralizat de încălzire începe în condițiile în care, pe parcursul a trei zile consecutive, valorile de temperatură se mențin la limita de 8 grade.

AFLĂ DETALII DESPRE

DISTRIBUIE ȘTIREA

Cele mai citite știri

Social media